informatički inženjering

Dodano!

Prijava

zatvori

Zapamti me? Zaboravili ste lozinku?

Registracija

zatvori

Prihvaćam uvjete korištenja

Pregled uvjeta prodaje i poslovanja

American Express Cirrus Diners Club International Mastercard Visa Visa Electron

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja robe), virmanskom uplatom ili kreditnom karticom. 

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

NAČIN PLAĆANJA

Kupac može odabrati jedan od sljedećih načina plaćanja:

  • Virmanskom uplatom - uplatom na žiro-račun Hard Jure: nakon narudžbe preko webshopa dobit će te ponudu s podacima o plaćanju na e-mail. Uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Hard Jura d.o.o. :

    Zagrebačka banka d.d.
    Žiro račun: 2360000-1101235994
    poziv na broj je označen na ponudi koju ste prethodno dobili na e-mail prilikom potvrde narudžbe
  • Na blagajni Hard Jure - ukoliko robu podižete sami u prodajnom prostoru Hard Jure, na blagajni možete platiti gotovinom iznos koji je naznačen na ponudi.

  • Pouzećem - plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe Overseas Express ili HP Express. Prilikom dostave, dostavljaču plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na ponudi, ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, zove Vas na mobitel ili ostavlja obavijest o prispjeću pošiljke.

 Kartično* - Master, Visa, Maestro, American Express ili Diners karticom. Obročna otplata American Express i Master karticom. 

* Kartični način plaćanja će uskoro postati dostupan za plačanje preko Weba za sada samo na prodajnom mjestu, iznos za kreditne kartice nije isti kao za plačanje gotovinom.

 

Vaša košarica je prazna.

Ukupno: 0,00 kn

Naruči

Hard Jura d.o.o.

Josipa Jelačića 10A

hardjura@hardjura.hr

43000 Bjelovar

Tel. 043/221-300

Fax. 043/244-184

Radno vrijeme: 07 - 16h

informacije@hardjura.hr

Upišite se u mailing listu

© 2020 Hard Jura d.o.o. | design by Nebojša Pongračić | app-icons by VisualPharm