informatički inženjering

Dodano!

Prijava

zatvori

Zapamti me? Zaboravili ste lozinku?

Registracija

zatvori

Prihvaćam uvjete korištenja

Pregled uvjeta prodaje i poslovanja

American Express Cirrus Diners Club International Mastercard Visa Visa Electron

Hard Jura d.o.o. obavezuje se isporučiti robu sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom joj ambalažom tj. kompletnu kakva je dobavljena od distributera.

Dakako prema sadašnjem stanju tehnologije obje strane su svjesne da nije moguće garantirati 100% ispravnost komponenata kako hardversku tako i softversku te međusobnu kompatibilnost svih komponenata ponuđenih cjenikom.

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je:

  • uz neispravnu komponentu priložiti sav potreban pribor koji je sa robom prodan te kopiju računa kojom se potvrđuje kupnja.
  • potrebno navesti detaljan opis kvara kako bi se olakšala provjera samoga proizvoda.

Neispravnosti od strane servisa Hard Jura d.o.o., opis kvara, serijski broj kao i broj i vrsta modela te proizvođač unose se uz to predviđeni obrazac koji je dužan osigurati servis Hard Jura d.o.o.

Zamjena dijelova prije provjere ispravnosti navedenih nedostataka nije moguća osim ako u cjeniku za navedenu grupaciju artikala nije drugačije navedeno (npr. u slučaju reklamacije artikl se zamjenjuje 1 za 1 u garantnom roku).

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu.

Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete od strane Hard Jura d.o.o. već će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku. Ukoliko se prema proizvodu ne odnosite kao vlasnik a njime niste zadovoljni moguće ga je vratiti ili zamijeniti u roku 8 dana prolazeći proceduru namijenjenu za takve postupke.

Iz povrata su isključeni svi proizvodi prema kojima se nije moguće odnositi kao da niste njihov vlasnik a to su:

  • printeri, monitori, računalni programi (software) stolna i prijenosna računala, knjige, proizvodi koje nije moguće dovesti u prvobitno stanje te proizvodi koji su od dana kupovine znatno promijenili cijenu
  • poklonjeni artikli dobiveni u Hard Jura d.o.o. nemaju jamstvo. Ispravnost monitora se gleda prema ISO standardu obzirom da svaki model ima određena odstupanja.

Jamstvo ne pokriva nedostatke, oštećenja i kvarove nastale nestručnim i nepravilnim rukovanjem. U nepravilno rukovanje su uključeni i propusti poput spajanja uređaja na izvore energije koji nisu propisani uputstvom za uporabu, te korištenje uređaja u nepredviđenim uvjetima i prostorima.

Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštenog popravljanja uređaja, te isto tako popravka od strane treće neovlaštene osobe.

Hard Jura d.o.o ne odgovara za podatke na računalu, HDD uređaju ili bilo kojem uređaju koji služi za pohranu podataka. Ukoliko roba ima jamstveni list od ovlaštenog servisa kupcu se preporuča da robu preda u ovlašteni servis na rješavanje jamstva.

To je brži i efikasniji način rješavanja jamstva obzirom da Hard Jura d.o.o. samo prosljeđuje u ovlaštene servise. Hard Jura d.o.o. zaprimiti će svu robu, ali zbog logistike proizvoda do ovlaštenog servisa i natrag samo rješavanje jamstva trajati će dulje.

Ukoliko kupac izgubi jamstveni obrazac ovlaštenog servisa postoji mogućnost da se na takvom artiklu neće moći riješiti jamstvo.

U SLUČAJU RJEŠAVANJA REKLAMACIJE PROIZVODA I ZAHTJEVA ZA OSTVARIVANJEM JAMSTVA DUŽNOST KUPCA JE DOSTAVITI REKLAMIRANI ARTIKL DO TVRTKE Hard Jura d.o.o.

U slučaju reklamacije artikala za koje Hard Jura d.o.o. servis ili ovlašteni servis ustanovi da su ispravni, biti će naplaćena usluga administracije, dijagnostike i transporta robe u jednom smjeru prema trenutno važećem cjeniku.

Pri kupovini pisača i ne korištenjem originalnih tinti koje je propisao proizvođač tj korištenjem zamjenskih tinti jamstvo na pisač prestaje važiti.

U slučaju nepotpune jamstvene prijave ili artikla prijavljenog na jamstvo koji nije kupljen u prostorijama Hard Jura d.o.o., servis Hard Jura d.o.o. zaračunava radne sate utrošene na rješavanje zadanog naloga od strane kupca prema važećem cjeniku usluga.

U slučaju da je riječ o kompletnom računalu kupljenom u Hard Jura d.o.o., tvrtka je dužna locirati i otkloniti sve kvarove vezane uz isto.

U slučaju kupnje komponenata za sastavljanje računala ili samo nekih artikala Hard Jura d.o.o. dužan je provjeriti samo ispravnost komponenata.

Međusobna kompatibilnost komponenata nije predmet jamstva, ako sve nisu kupljene i ako konfiguracija nije sastavljana i testirana u prostoru Hard Jure.

U slučaju da su sve komponente kupljene u hard Juri, konfiguracija je sastavljana i testirana u servisu Hard Jura, međutim i dalje u određenim trenucima dolazi do određenih nekompatibilnosti, Hard Jura će u dogovoru s kupcem pronaći rješenje za nastalu situaciju.

Hard Jura d.o.o. se obvezuje da će jamstvo za robu kupljeno u trgovinama Hard Jura d.o.o. riješiti u primjerenom roku na način da će proizvod biti popravljen ili zamijenjen proizvodom jednakih ili boljih karakteristika koje su bitne i relevantne za tu vrstu proizvoda.

Ukoliko dolazi do zamjene proizvoda, kupac dobiva i novo jamstvo sa novim proizvodom.

Jamstvo nije moguće ostvariti, ako je kvar ili oštećenje uzrokovano:

  • transportom nakon isporuke
  • nepravilnom montažom ili održavanjem
  • neprimjerenom radnom okolinom
  • neispravnim električnim instalacijama, prenaponom ili strujnim udarom
  • višom silom (potres, poplava, udar groma)
  • Zbog ishabanosti i mehaničkog oštečenja samoga artikla

Vaš Informatički prijatelj od ‘92. g.

43 000 Bjelovar, Josipa Jelačića 10a,

Telefoni:

Centrala (043) 221 300

Informatička podrška (043) 220 308

Servis (043) 221 307

Računovodstvo (043) 221 304

Uredski materijal (043) 221 301

hardjura@hardjura.hr

www.hardjura.hr

 

Vaša košarica je prazna.

Ukupno: 0,00 kn

Naruči

Hard Jura d.o.o.

Josipa Jelačića 10A

hardjura@hardjura.hr

43000 Bjelovar

Tel. 043/221-300

Fax. 043/244-184

Radno vrijeme: 07 - 16h

informacije@hardjura.hr

Upišite se u mailing listu

© 2020 Hard Jura d.o.o. | design by Nebojša Pongračić | app-icons by VisualPharm