informatički inženjering

Dodano!

Prijava

zatvori

Zapamti me? Zaboravili ste lozinku?

Registracija

zatvori

Prihvaćam uvjete korištenja

Trgovina

Modul Trgovina obuhvaća kompletno robno-materijalno knjigovodstvo uključujući veleprodaju, maloprodaju i konsignaciju. Modul omogućava unos standardnih poslovnih dokumenata: primki (kalkulacija za zaduženje skladišta, trgovine), otpremnica, predatnica iz jednog mjesta prodaje u drugo, radnih naloga, izdatnica, sastavnica, ponuda i narudžbenica.

Uz to modul omogućava storniranje osnovnih dokumenata, vođenje stanja mjesta prodaje, vođenje materijalnih kartica te automatsku izradu nivelacije pri promijeni cijene.

Robu na stanju moguće je rezervirati po otpremnici ili ponudi, ali i predatnici. Koko bi se olakšao rad postoji mogućnost izrade otpremnice iz ponude te primke iz narudžbenice kao i mogućnost dupliciranja već unesenog dokumenta.

Podrška za inventuru je također ugrađena i to uz mogućnost rada s više inventurnih listi te njihove izrade na osnovu stanja.

Aplikacija ima mogućnost predefiniranja komercijalnih uvjeta za komitente (rabat, ugovorene tenderske cijene, odgoda, limit kreditiranja), zabranu prodaje robe komitentima koji su prekoračili neki od postavljenih limita kao što su dopušteni iznos, maksimalna valuta i broj dana od zadnje naplate.

Što se tiče računa, IFAS aplikacija omogućava automatsku izradu računa na osnovi robnog dokumenta koji se može i naknadno proknjižiti čime se omogućava povezivanje s više robnih dokumenata na jedan račun.

Na osnovu unesenih podataka aplikacija automatski rješava vođenje poreznih knjiga (Knjiga URA, Knjiga IRA), trgovačke knjige (Knjiga popisa robe) te Knjige primitaka i izdataka (ukoliko ste obrtnik) kao i automatsko generiranje prijave PDV-a ovisno o intervalu podnošenja (mjesečno, tromjesečno, godišnje).

Ovaj modul također obuhvaća i materijalna i vrijednosna izvješća o stanju skladišta, ispis materijalnih kartica, ispis naljepnica (cijena) te izvješća prometa po svim dokumentima i računima pri čemu postoji veliki broj opcija kombiniranja i filtriranja podataka koje želimo prikazati na izvještaju.

Opcije se sastoje od odabira vremenskog intervala, raznih mogućnosti sortiranja izvještaja, ispisa za određeno ili za sva mjesta prodaje, mogućnost ispisa samo za pojedinog komitenta ili samo komitente određenog referenta i drugo. Svaki izvještaj možemo i prikazati odnosno ispisati samo zbirno, kao sumu svih dokumenata.

Osim klasičnog ispisa na pisač te prikaza samo na ekranu, IFAS aplikacija nam daje i mogućnost izvoza ispisa određenih dokumenata i izvještaja u PDF format te omogućava ispis direktno na faks ili slanje na e-mail.

Vaša košarica je prazna.

Ukupno: 0,00 kn

Naruči

Hard Jura d.o.o.

Josipa Jelačića 10A

hardjura@hardjura.hr

43000 Bjelovar

Tel. 043/221-300

Fax. 043/244-184

Radno vrijeme: 07 - 16h

informacije@hardjura.hr

Upišite se u mailing listu

© 2020 Hard Jura d.o.o. | design by Nebojša Pongračić | app-icons by VisualPharm