informatički inženjering

Dodano!

Prijava

zatvori

Zapamti me? Zaboravili ste lozinku?

Registracija

zatvori

Prihvaćam uvjete korištenja

Saldo konti kupaca i dobavljača

Modul Saldo konti obuhvaća cjelokupni rad sa računima: ulaz računa, naplata računa, prebijanja računa i prijenos na financijsku temeljnicu.

Ovim modulom imamo potpunu kontrolu nad dugovanjima i potraživanjima unutar našeg poduzeća prema komitentima.

Naplata računa u aplikaciji je riješena pomoću izvoda banaka koji se osim ručnog unosa mogu i uvesti podatke iz datoteka u elektronskom obliku koje većina banaka podržava (ZABA, ESB, RBA, POBA i FINA).

Izradom izvoda na osnovu elektronskog izvoda banke se znatno ubrzava i olakšava rad na naplati računa i smanjuje mogućnost pogreške jer se nakon uvoza samo odredi za koje stavke izvoda želimo napraviti naplatu te eventualno povežemo žiro račun s komitentom.

Uz to prilikom naplate postoji automatika zatvaranja računa na osnovi iznosa i datuma valute s kojim se može zatvoriti veliki broj računa. Za razliku od većine aplikacija na tržištu IFAS Saldo konti vodi brigu o tijeku dokumenata tako da je moguće uvijek znati i vidjeti koja naplata je zatvorila određeni račun i obrnuto, što je sve zatvoreno s određenom naplatom.

Također je moguće vidjeti koji račun ili naplata je u kojem iznosu storniran, prebijen ili prebačen na neki drugi konto. Aplikacija vodi brigu o mnoštvu različitih iznosa neophodnih za ispravno vođenje poreznih knjiga te o iznosima storniranja. Ovaj modul obuhvaća izvješća o prometu po računima između datuma, o isteku valute po kontu, po komitentu i po dokumentu i o otvorenim stavkama po kontu i po dokumentu. Pri izradi izvještaja postoji veliki broj opcija kombiniranja i filtriranja podataka koje želimo prikazati. Svaki izvještaj možemo i prikazati odnosno ispisati samo zbirno, kao sumu svih dokumenata.

Osim klasičnog ispisa na pisač te prikaza samo na ekranu, IFAS aplikacija nam daje i mogućnost izvoza izvještaja u PDF format te ispisa direktno na faks.

Vaša košarica je prazna.

Ukupno: 0,00 kn

Naruči

Hard Jura d.o.o.

Josipa Jelačića 10A

hardjura@hardjura.hr

43000 Bjelovar

Tel. 043/221-300

Fax. 043/244-184

Radno vrijeme: 07 - 16h

informacije@hardjura.hr

Upišite se u mailing listu

© 2020 Hard Jura d.o.o. | design by Nebojša Pongračić | app-icons by VisualPharm