informatički inženjering

Dodano!

Prijava

zatvori

Zapamti me? Zaboravili ste lozinku?

Registracija

zatvori

Prihvaćam uvjete korištenja

Plaće i kadrovska evidencija

Obračun plaće je aplikacija namijenjena vođenju administrativnih poslova evidencije radnika i izradi obračuna plaće za njih.

Budući da su svi parametri u njoj varijabilni, omogućuje jednostavne izmjene svih važnijih parametara obračuna uključujući doprinose, poreze, stope odbitka, najniže osnovice i slično. Zajedno sa ugrađenim sistemom pomoći omogućuje jednostavno privikavanje na sučelje, i relativno kratko vrijeme učenja. Aplikacija dolazi usklađena s trenutno važećim propisima u Republici Hrvatskoj. Sama izrada obračuna automatizirana je i korisniku je ostavljena sloboda izbora stupnja automatizacije izrade obračuna. Aplikacija pokriva izradu obračuna od bruto iznosa prema neto iznosu  i obrnuto i to u dvije varijante – korištenjem koeficijenata te korištenjem novčanog sistema obračuna.

Izrada obračuna od neta prema brutu koristi dosta komitenata koji prakticiraju jednake isplate svaki mjesec. Izmjena parametara aplikacije moguća je od strane korisnika bez potrebe za servisnom uslugom proizvođača aplikacije. Time je omogućena transparentnost aplikacije u odnosu na propise, budući da se sve zakonske promjene mogu implementirati u aplikaciji od strane korisnika u samo nekoliko minuta.

Aplikacija svaki korak obračuna zapisuje u bazu čime je zajamčeno da obračuni koji su napravljeni prije izmjene nekog od parametara (stope poreza, doprinosa i sl.) ostanu isti i nakon izmjene dok će novi obračuni u sebi imati registriranu promjenu.

Vaša košarica je prazna.

Ukupno: 0,00 kn

Naruči

Hard Jura d.o.o.

Josipa Jelačića 10A

hardjura@hardjura.hr

43000 Bjelovar

Tel. 043/221-300

Fax. 043/244-184

Radno vrijeme: 07 - 16h

informacije@hardjura.hr

Upišite se u mailing listu

© 2020 Hard Jura d.o.o. | design by Nebojša Pongračić | app-icons by VisualPharm