informatički inženjering

Dodano!

Prijava

zatvori

Zapamti me? Zaboravili ste lozinku?

Registracija

zatvori

Prihvaćam uvjete korištenja

IFAS poslovno-knjigovodstveni aplikacijski sustav

ODRŽAVANJE SUSTAVA U TOKU I NAKON ISTEKA JAMSTVENE GODINE:

Poslovno-knjigovodstveni aplikacijski sustav je "živi organizam", koji se neprestano mijenja, nadograđuje i prilagođava prema zahtjevima korisnika. Vanjski zahtevi (npr. promjene zakonodavstva) zahtjevaju nove verzije pojedinih programskih modula, dok je još više promjena i poboljšanja posljedica vlastitog razvoja i napretka aplikacijskog sustava, koje ga čine još boljim, funkcionalnijim, stabilnijim i efikasnijim. Istovremeno se s vremenom mijenja i tehnologija. Zbog svega navedenog potrebno je nadograđivati programe sa novim verzijama.

×   Održavanje sustava nakon isteka jamstvene godine - Nakon isteka jamstvene godine naše poduzeće pruža više mogućnosti usluge produženog održavanja. Cijena održavanja može se plaćati mjesečno u iznosu 2% od osnovne cijene instaliranih programskih rješenja ili jednom godišnje (unazad za prethodnu godinu) u iznosu od 30% vrijednosti. Korisnici koji se odluče platiti održavanje mjesec unaprijed, ostvaruju dodatnih 10% popusta, a za godinu dana unaprijed dodatnih 15% popusta na cijenu mjesečnog održavanja. Ugovor se potpisuje na godinu dana minimalno, na sve iznose se dodaje PDV. U cijenu održavanja nije uključeno savjetovanje glede poslovnih procesa niti bilo koje druge vrste, već samo programska nadogradnja modula aplikacije. U slučaju da komitent izrazi želju za konzaltingom, isti se posebno ugovara i odobrava se popust od 30% na redovnu satnicu.

×   Održavanje i nadogradnja programskog rješenja za korisnike koji ne plaćaju paušalno održavanje – Korisnici koji ne potpadaju pod jamstvenu godinu i s kojima nemamo potpisan ugovor o održavanju, cijena dodatnih usluga programera je 45 € po satu + PDV. Nove verzije programskog rješenja HJ IFAS se verificiraju svaki mjesec, a obavezno jednom godišnje 31.12. Nadogradnja neke od prethodnih verzija HJ IFAS na trenutno aktualnu verziju plaća se u iznosu od 35% od osnovne cijene modula koje koristite po trenutno važećem cjeniku. Nije moguća nadogradnja samo određenih modula već se nadograđuje cijeli sustav.

Da bi proces nadogradnje za korisnika bio što jednostavniji, cijeli postupak je automatiziran i odvija se udaljeno preko interneta.  HJ Ifas se osvježava svakodnevno, kada su na raspolaganju nove verzije programskih modula sa ispravkama, promjenama i poboljšanjima. Kod nadogradnje potrebno je popraviti strukturu baze podataka (strukture tablica, dodati nove oblike dokumenata...) i na svim računalima zamijeniti verzije programa (exe i dll povezane datoteke).


KOJI SU MINIMALNI TEHNIČKI UVJETI OPREME:

HJ IFAS može raditi i na bilo kojem Pentiom računalu sa 256 Mb RAM-a na više i od Windowsa XP, pa na dalje, ukoliko radite samo na jednoj radnoj stanici. Ukoliko želite raditi na više radnih stanica, onda je poželjno korištenje Serversko-Klijent okruženja, te preporučamo minimalne tehničke uvjete:
• Server: Windows 2008 Server ili noviji operativni sustav, brzina i jačina servera ovisna o broju fizički spojenih klijenata;
• Klijenti: Pentium  ili Celeron procesor sa Windows 7 ili novijim operativnim sustavom;
• ADSL za internet konekciju;
• te za udaljenu konekciju treba imati instaliran Ultra VNC servis. 

Vaš Informatički prijatelj od ‘92. g.

43 000 Bjelovar, Josipa Jelačića 10a,

Telefoni: centrala (043) 221 300

Informatička podrška (043) 220 308

Servis (043) 221 307

Računovodstvo (043) 221 304

Uredski materijal (043) 221 301

hardjura@hardjura.hr

www.hardjura.hr

 

Vaša košarica je prazna.

Ukupno: 0,00 kn

Naruči

Hard Jura d.o.o.

Josipa Jelačića 10A

hardjura@hardjura.hr

43000 Bjelovar

Tel. 043/221-300

Fax. 043/244-184

Radno vrijeme: 07 - 16h

informacije@hardjura.hr

Upišite se u mailing listu

© 2020 Hard Jura d.o.o. | design by Nebojša Pongračić | app-icons by VisualPharm